Als je een liefhebber bent van de natuur, zul je in Costa Rica ongetwijfeld je hart ophalen. Dit Latijns-Amerikaanse land beslaat slechts 0,3% van het aardoppervlak, maar bevat bijna 5% van alle flora en fauna ter wereld. Het is dan ook één van de meest biodiverse landen ter wereld, waar meer dan 30% van het land beschermd natuurgebied is. Het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers! Wanneer je door Costa Rica reist, word je omringd door tropische vogels zoals papegaaien, toekans en kolibries. In de jungle kun je brulapen horen en is de kans groot dat je wasberen en luiaards tegenkomt. Naast het prachtige natuurschoon zoals de indrukwekkende jungle, uitgestrekte stranden, imposante vulkanen en warmwaterbronnen, heerst er ook nog eens een heerlijk ontspannen sfeer. Pura Vida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *